Hírek, újdonságok

[loop category=”hirek_ujdonsagok” query=”” pagination=”true”]

Az avon története

Ma már a világ első számú közvetlen értékesítő vállalata vagyunk több mint 6,5 millió Tanácsadóval, a világ több mint 100 országban. 2011-ben ünnepeltük a vállalat 125 éves évfordulóját, ami mozgalmas múltra tekint vissza. Jelenleg piacvezetők vagyunk a magyar kozmetikai piacon több termékkategóriában is.

Ebben az összefoglaló videóban megnézheted az Avon sikertörténetét.

forrás: TheAvonhu

Avon vállat hírneve:

A svájci Davosban 2012-ben ,megszervezettt Világgazdasági Fórum keretében az Avon előkelő helyezést ért el a vállalatok hírnevét értékelő rangsorban, melynek során 6 országban 6000 cég teljesítményét értékelték 40 000 vásárló véleménye alapján.

Az Avon általános megítélése a TOP 40%-hoz tartozik !

Lényegesen az átlag felett, a mindennapi testápolás kategóriájában jóval az átlag felett teljesített az adatok alapján az Egyesült Államokban, Oroszországban és Brazíliában.

                                                     2017 januári nívós esemény…..

Január közepén került megrendezésre az év PR eseménye: bemutattuk az Avon True és mark. sminkújdonságait a legfontosabb újságíró és blogger kapcsolatainknak.

A nívós eseményre a Várfok Galériában került sor, ahol a vendégek egy exkluzív kiállítást tekinthettek meg, melyet a galéria művészettörténészei csak az Avon tiszteletére állítottak össze és ilyen formában csak aznap volt látható. A kiállítás azt mutatta meg, hogy a történelem során hogyan ábrázolták a művészek a nőket, a nőiességet és hogy a szépség bizony mennyire sokféle lehet.

A sajtótájékoztatón közel 30 vendég vett részt és nagy örömünkre már kora este tele voltak a közösségi média csatornák az ott készített képekkel, videókkal. Nagy öröm volt látni, mekkora izgalommal fogadták az újságírók a mark. újdonságait, élénk színeit, trendi csomagolását.

Reméljük, a következő hónapokban minden női magazin hasábjain megtaláljátok majd az új termékek

Elismerés  2017  JOY elismerés:

Azt gondolom, ismét bizonyítottuk, mekkora erő rejlik a mi kis családunkban.
Nem hiába szavaztunk mindannyian lelkesen, ugyanis a tegnapi napon 3 termékünk is Joy Prix de Beauté elismerésben részesült.

Büszkén mutatom be Nektek a nyerteseket:

Gél hatású körömlakkjaink első helyezést,az  Life parfüm női illata 2. helyezést, míg férfi illata 3. helyezést ért el! Hálásan köszönjük Nektek a támogatást és a segítséget; hiszek benne, hogy ez az újabb szép elismerés is a csapatunk erejének köszönhető.

 

Vélemény, hozzászólás?