5 tipp, hogy tavasszal ne csak a természet, hanem te is megújulj kívül-belül!

A tavasz egyértelműen a megújulás ideje. Ilyenkor nem csak a természet újul meg, és ölti fel legszebb ruháját, aminek köszönhetően minden csodaszép színekben pompázik, hanem a szürke, hideg téli napok után neked is szükséged lehet egy kis változásra kívül és belül is. Adunk 5 tippet, hogy hogyan újulj meg testben és lélekben te is!

 Kapcsold át magad!

Az unalmas, vacogós, szürke, szobában töltött napok után nehéz átkapcsolni. A tavasz megérkezésével olyan, mintha egy teljesen más időszámítás venné kezdetét. Nemcsak a téli ruháinkat cseréljük le kiskabátokra, csinos szoknyákra, és virágos blúzokra, hanem a lelkünk is felfrissül. Itt az ideje a tavaszi bőrmegújításnak is. Ilyenkor el kell távolítanunk az elhalt hámsejteket és az újnak átadni a helyet sok-sok tápláló pakolással szuper fényvédő nappali krémekkel és tápláló éjszakai vitaminpótlással. Ha nem figyelsz oda eléggé, akkor könnyen lemaradhatsz erről a csodás időszakról.

Kapcsold át magad, és éld meg a tavasz minden pillanatát! Ébredj fel a téli punnyadásból és kezdj el programokat szervezni, hidd el nem fogod megbánni! A legtöbb helyen ilyenkor már megnyitnak a teraszok is, ülj be a barátaiddal egy finom kávéra!

Hozd formába magad!

Amikor előkapja az ember a csinos kis tavaszi ruháit, sokszor akkor döbben rá, hogy ezekben a ruhákban láthatóvá válik a kötött pulóverek alá rejtett súlyfelesleg. A nők többsége mindig bizonytalan abban, hogy a lábai bőre elég egyenletes e ahhoz, hogy rövidebb szoknyában vagy nadrágban megmutassa. Szeretnéd ha szép rózsás bőr kandikálna ki s nyárias ruhadarabok alól? Hát hozd formába magad gyorsan, mert a nyáron még inkább a toppon kell lenned a strandokon.

De mégis hogyan? A lehető leghatékonyabb módszer az egészséges életmód, futás, kerékpározás, sok-sok séta a friss levegőn! Ezek segítségével pikk-pakk formába hozhatod magad, és  visszatérhetsz a megszokott rutinodhoz, viszont sokkal kirobbanóbb formában! De ez csak az egyik fontos dolog, van még egy összetevője: a bőrápolás. Alapos testradírozással kezd, melynek hatását fokozhatod masszázskesztyűvel, peelingkesztyűvel vagy szizálkefével is. Ez felpezsdíti a bőrödet és eltávolítja az elhalt hámsejteket is. Ezután következik a naracsbőr elleni krém, amely nagyon gyorsan beszívódik a megtisztított bőrödbe. Ha csak ápolni szeretnéd a tested, akkor válassz olajos alapú testápoló olajsprayket a radírozás után. Az eredmény magáért beszél majd…

Varázstrükk: Önbarnító krémek, testápolók használata, amely optikailag feszesebbé teszi a bőrképed. Hasznélata előtt ajánlatos a testradír használata az egyenletes szín elérése érdekében.

+ 1 tipp: Az önbarnító krém egyenletes felvitele köznóben többször moss kezet!

Színezz meg mindent!

Ha tavasz, akkor színek, ez nem is kérdés! Csodás színekben pompázik a természet, újíts be te is néhány színnel! Kapd elő a legszínesebb ruháidat, és viseld őket büszkén, ilyenkor a smink terén is lehetsz egy kicsit bátrabb! Sok csodás új színnel várunk a tavaszi katalógusainkban! Egy kis időre küld szabadságra a feketét, helyette válogass a 2022-es tavaszi kollekció legtrendibb színeiből, amik nem mások, mint a narancshéj, a sárga különböző árnyalatai, a korall, az üde zöld árnyalatok, és a klasszikus kék. Figyeld meg, hogy a színek rá fogják nyomni a bélyeget a hangulatodra is!

Foglalkozz magaddal is!

Tavasszal számtalan kötelező tennivalón kell átesni, ilyen például a gardrób rendberakása, a kertészkedés, vagy a tavaszi nagytakarítás, ami sokunk egyik legnagyobb rémálma. Bizony nagyon sok mindent kell megcsinálni, de na hagyd, hogy ez a kipihentséged rovására menjen. Találd meg a módját, hogy egy kis időt szakíts magadra! Mondjuk ülj ki a parkba és olvass egy jó könyvet a tavaszi napfürdőben, vagy szépítkezz otthon a fürdőszobádban!

Irány a természet!

Ha végre megérkezik a jó idő, akkor mi mást lehetne tenni, mint átadni magunkat a természetnek! Itt az ideje a hatalmas sétáknak és a tavaszi kirándulásoknak. Hidd el a szervezeted is rendkívül hálás lesz, ha kimozdulsz egy kicsit végre! Ha teheted az autó helyett válassz más közlekedési módot, sétálj, vagy pattanj biciklire!