Attraction illatkollekciók

Bevállalós az Avon új illatpárja, amely minden jel szerint a érzékek felkorbácsolására született. Nézd, érintsd, halld, ízleld, érezd – engedd, hogy az Attraction Sensation illatpárral mind az 5 érzéked szárnyra kapjon, és hogy egy új világ kapui nyíljanak meg előtted…

Amikor két ember egymásra talál, a világ számukra megszűnik létezni. Ilyenkor az érzékek felerősödnek és csak egymásra irányulnak. Az Attraction Sensation illatokkal mámoros hatást érhetünk el: libabőr, kitáguló pupillák, felébredő vágyak… Egy biztos, babazsúrra vagy családi piknikre ne ezt használjuk!

Engedjünk teret az érzékeinknek az Attraction Sensation for Her ellenállhatatlan illatával, amelyben az elbűvölő szilva, az arab jázmin és a bőrhatású illatjegyek alkotnak mámorító kombinációt. Ehhez társul az Attraction Sensation for Him maszkulin karaktere, amely a fekete bors és a gyömbérolaj erőteljes illatával hívja fel magára a figyelmet, de igazán vonzó és buja illattá a kardamom és a bőrhatású illatjegyek teszik.

A női EDP mellett az illatot testápoló, testpermet és miniparfüm formájában élvezhetjük, míg a férfiak az EDT-vel megegyező illatú borotválkozás utáni balzsammal és tusfürdővel egészíthetik ki a kölnit.

Beszédes, ahogyan a két illat füstszínű és bíborszín üvegei egymásba simulnak.

Avon, attraction, sensation, érzéki, illatpár, csábítás, illat, rúzs és más