Farmerban tavasszal is! Tudj meg többet az új trendről…

A farmer mindig is divatos öltözék volt, és hűséges rajongói táborral rendelkezik immár sok-sok éve. Ha egyetlen farmered sincs, sőt, ami még hihetetlenebb, azt gondolod, hogy az csak a fiataloknak áll jól, most megosztunk veled néhány hasznos tippet arról, hogyan hord, illetve hogyan válaszd ki a megfelelő farmernadrágot.

A stylist‑ok is egyetértenek: egy megfelelően kiválasztott farmer bárkinek jól áll! Nem számít, hogy 20 vagy 60 éves vagy, nyugodtan hordhatod. Manapság a farmeranyagot már nem csak nadrágokhoz használják, hanem női ruhákhoz, dzsekikhez és más egyéb darabokhoz is.

Nem szereted a hagyományos farmer kemény anyagát? Tökéletes megoldást nyújtunk erre a problémára: olyan szövetet, amely úgy néz ki, mint a szokványos farmeranyag, de 90%-ban pamutból készül, így olyan kényelmes, mint egy melegítőnadrág! Puha, rugalmas és lélegző. Ha eddig azért nem hordtál farmert, mert nem találtál kényelmes és megfelelő méretű vagy szabású darabot, akkor itt az ideje, hogy ezen változtass!

A farmer rövid története…

A farmer mint anyag már majdnem 150 éve létezik – a kezdetek kezdetén ezt a szövetet matrózok viselték. Az 1930‑as évek folyamán, a western filmek elterjedésével, meghódította a TV képernyőket is. Később, ugyancsak James Dean-nek köszönhetően, a farmernadrág a lázadás jelképévé vált, de az emberek fejében még mindig a munkásosztály – sőt a törvényen kívüliek – öltözékének számított. Ahogy telt az idő, a farmer megítélése és hírneve egyre pozitívabb irányt vett. A hippik és a 80-as évek sztárjai is farmert hordtak! Már senki nem emlékszik arra, hogyan kerültek használatba ezek a ruhadarabok, de manapság mindenhol farmerból és farmert utánzó anyagokból készült ruhákat látunk az utcán, sőt még üzleti megbeszéléseken, de akár elegáns vacsorák alkalmával is. Minden attól függ, hogy a viselője hogyan hozza össze a ruhadarabot az adott stílussal!

Ne feledd!

– A farmer mindenkinek jól áll! Fiatal lányoknak és idősebb hölgyeknek egyaránt!

 – A tengerészkék szín és a megfelelő szabás kihangsúlyozza az alak előnyös részeit, a kevésbé előnyöseket pedig eltakarja.

 – A  Jeanetic darabok nem csak egyszerű farmerek! Anyaguk erős, rugalmas és 90%‑ban pamutot tartalmaz. A kollekció darabjai melegítenek, mégis lélegzőek; nem keményednek meg és nem dörzsölik ki a bőrt, mint a hagyományos farmeranyagok. Próbáld csak ki, garantáltan imádni fogod őket!

Hogyan hangoljuk össze a farmert az egyéni stílusunkkal?

Ha nem kell valamilyen szigorú öltözködési előírásnak megfelelni, akkor kísérletezz kicsit a divattal és a kedvenc farmertípusaiddal. Az alakodhoz illő farmernadrág vagy ruha tökéletes alapja lesz az öltözékednek. Sokféle kiegészítővel és egyéb darabokkal kombinálhatod, így minden alkalommal újnak és érdekesnek hat majd.

Ha formálisabb kinézetet szeretnél, vegyél fel hozzá egy fehér blúzt vagy elegáns felsőt, és egy blézert. Visszafogottabb színek között válogathatsz (szürke, fekete, tengerészkék), de a merészebb párosítások is megérnek egy próbát. A farmer darabok legnagyobb előnye az, hogy tökéletesen passzolnak minden más színhez is.

Könnyen válthatsz a sportos stílusról egy kifinomultabbra: ha a sportcipőt magassarkúra cseréled, másik táskát veszel fel, és egy csinos sállal egészíted ki a farmerruhát, pillanatok alatt megváltoztathatod a külsődet! Ne habozz, vágj bele most!