Justine bőrápoló olaj

Gyönyörű, hibátlan egészséges bőr titka…

Az AVON mostanában meglepetésekkel rukkol elő: nemrég mutatták be a japán arcápoló exkluziív termékcsaládjukat, ezúttal pedig egészen Dél-Afrikáig mentek egy legendás bőrápolóért.  A Justine bőrápoló olaj selymes formulája értékes olajok különleges kombinációját tartalmazza.

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az egészséges és tudatos életmódhoz igazodó életvitel, amelynek részét képezik az olyan termékek is, ahol túlnyomórészt a természetes összetevők vannak jelen. A szépségiparnak is alkalmazkodnia kell ehhez a szemlélethez és minél nagyobb arányban alkalmazni a természetes hatóanyagokat. Rengeteg olyan növényből nyerhető értékes olaj, amely nagy koncentrációban tartalmazza a különféle jótékony hatásokat kifejtő hatóanyagokat. A Justine bőrápoló olaj először 1973-ban jelent meg Dél-Afrikában, ez volt ott az első olyan természetes összetevőket tartalmazó multifunkcionális bőrápolóolaj, amely a bőr károsodásait volt hivatott regenerálni és visszaadni ragyogását.

„Az üvegcsébe zárt napfény”, a Justine bőrápoló olaj, hatékony segítséget nyújt a hegek, terhességi csíkok és a bőr elszíneződéseinek halványításában a benne található négy értékes olajnak – mandula, búzacsíra, szezám és kukoricacsíra olaj – valamint 5% C-vitamin tartalmának köszönhetően. A mandulaolaj többek között, E-vitaminban és B2 vitaminban gazdag, ez egyfajta bázisolajként funkcionál. Megtartja a bőr rugalmasságát, feszesíti a bőrt és lassítja a bőröregedést. A szezámolaj gondoskodik bőrünk megfelelő táplálásáról, hidratáltságáról és puha érzést kölcsönöz. Védőréteget képez a bőrünkön így megerősítve a barrier funkciót. A búzacsíraolaj segít halványítani a meglévő hegeket, terhességi csíkokat és az elszíneződéseket, miközben a kukoricacsíra olaj E-vitamin tartalmával egyenletesebbé varázsolja a bőrt. Érdemes mindennap használni, hiszen érzékeny bőrre is alkalmas: tegyünk a kezünkre néhány cseppet, majd alaposan masszírozzuk a bőrünkbe.

Amennyiben tudjuk, hogy bőrünk repedésre hajlamos, úgy érdemes ezt a különleges, multifunkcionális bőrápolót akár megelőzésképpen is használni, felkészítve bőrünket, hogy képes legyen ellenállni az erősebb igénybevételnek. Ára: 15 300 Ft/50 ml

Bőrápoló olajok különleges kombinációja a hegek, terhességi csíkok és a bőr elszíneződéseinek halványítására. A Justine bőrápoló olaj hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják – látható eredmények már 28 nap után!

JELLEMZŐI:
  • arc – és testápoló olaj
  • selymes formula 4 értékes olajjal: mandulaolaj, szezámolaj, búzacsíraolaj és kukoricaolaj
  • feszesíti a bőrt és azonnal hidratálja azt
  • 5%-os, antioxidánsokban gazdag C vitamin tartalommal, amely segít egyenletesebbé tenni bőrödet
  • életkortól függetlenül használható
  • érzékeny bőrre is alkalmas