Hajápolás tápláló termékekkel

 Tavaszi hajápolás felsőfokon

Tavasszal a hajunknak is szüksége van feltöltődésre és megújulásra. Meg kell válnunk az eltöredezett hajvégektől, jelentkezzünk be a fodrászunkhoz egy frissítő hajvágásra! A hideg téli hónapok után nemcsak a haj szárazsága okozhat problémát, hanem a korpásodás és hajhullás is. A hajolajok, szérumok és hajpakolások használata mindegyikre megoldást nyújthat. Amellett, hogy jótékony hatású kondicionálók, a hajszálak ruganyosabbak, fényesebbek lesznek. A fejbőr faggyútermelésének szabályozásában is segít. A meleg olajos fejbőrmasszázs serkenti a hajhagymák működését és tápanyaggal látja el azokat. Ha hajápoló olajat használunk a száraz hajvégeket is megzabolázhatjuk. Ha száraz hajra alkalmazzuk, mindenképpen akkor tegyük fel, amikor máj a haj lehűlt. Ha nedves hajra tesszük, akkor az olaj hidratál és megakadályozza a hajvégek töredezését. Ebben az esetben sokkal szebb lesz a végeredmény, ha előzőleg felmelegítettük a hajat. Aki formázásra szeretné használni, az hővédő jellegűt válasszon. Külső mellet a belső táplálás is fontos! Figyeljünk az étkezésünkre is! Legyen vitamindús, a hajszámára a legfontosabb vitaminok: A, C, E, B,F és H.

Mit tegyünk, ha vékony szálú?

A szakértők szerint az számít vékony szálú hajnak, aminek a vastagsága nem haladja meg a 0,04 mm-t. Ez kevesebb, mint a fele a normál hajszálénak. A vékony szálú haj érzékenyebb, mint a normál, nem tűri jól a hőt és kíméletesebb ápolást igényel. A szerkezetjavító összetevőjű (B5-vitamin) samponokat, hajápolókat válasszunk! A megfelelő fazonra vágott frizura is sokat segíthet, ajánlatos rétegesre vágatni a hajunkat, vagy úgy, hogy alul rövidebb legyen!

Hogyan szabaduljunk meg a korpától?

A fejbőr 4 hetente megújul és kilöki az elhalt hámsejteket. Ha ez túl gyorsan történik, akkor a bőrsejtek összetapadnak és korpát alkotnak. Ebben az esetben tanácsos kíméletesebb samponra, hajápolóra váltani. Sokszor hormonális változások okozzák, pl. serdülő korban, amikor jelentősen több faggyú termelődik. Használjuk az Advance termékcsalád korpásodás elleni samponját, balzsamját. Ha egy hónapon át hetente kétszer-háromszor ezt a sampont használjuk, jól kordában tarthatjuk !

Mikor beszélhetünk hajhullásról?

Minden nap 50-100 hajszálunk hullik ki, de legtöbbször ugyanennyi új is nő helyette. Ha ennél jóval többet veszítünk és a hajhullás valóban problémát jelent, akkor ajánlatos orvossal konzultálni a háttérben húzódó okokról! Hormonális változások is vezethetnek hajhulláshoz, még ha csak átmeneti időszakra is. Ne feledkezzünk meg a tavaszi és őszi hajváltásról sem!

Mi tegyünk, ha túl száraz?

A haj akkor válik szárazzá, töredezetté, h a a faggyúmirigyek túl kevés zsírt termelnek és nem hidratálják megfelelően a hajunkat. Ez lehet környezeti hatások vagy nem megfelelő ápolás következménye is. Első lépésként meg kell néznünk, hogy megfelelő Advance sampont, balzsamot, pakolást használunk-e és ha szükséges akkor változtassunk! Használjunk ápoló, hidratáló sampont, kevesebb hajvasalót hajsütőt használjunk a formázásra! és a hajszárítónk sem a legmelegebb fokozaton működjön!

Hajápoló termékcsalád  az ápolt hajért, Advande Luxus hajápoló termékkel

Válaszd a szalonszépségű hatást! Luxus hajápolás 5 értékes olajjal…

Az Advance Luxus tápláló sampon minden hajtípusra, mely javítja a hajad állapotát, puhábbá és fényesebbre varázsolja azt. Luxus tápláló balzsam minden hajtípusra, mely 5 értékes olajjal (makadámia, kaméliamag, mandula, szőlőmag, marula olaj) segíti simábbá, puhává és erősebbé tenni a hajad.
Az Advance Luxus tápláló hajspray minden hajtípusra, mely egy két fázisú, öblítést nem igénylő spray. Napközben is bármikor használhatod, nagyon szép fényt kölcsönöz a hajadnak.
Ha szalonszépségű hajra vágysz, akkor pedig válaszd az Luxus tápláló, intenzív ragyogást kölcsönző hajpakolás minden hajtípusra termékét.

 

 

Nagy népszerűségnes örvendenek napjainkban a vad loknik. Vállhosszúságú hajból kivitelezhető a legjobban, ehhez dolgozzunk a hajunkba hajformázó terméket, hajsűrűség növelő pakolást és fésüljük át , tekerjük fel széles hajcsavarókra. Akár egész éjszakára magunkon hagyhatjuk. Reggel óvatosan bontsuk ki a csavarókat a hajból.