Testvajjal természetesen

Ezen a télen vajban fürdünk… természetesen TESTVAJ-ban:

Sok esetben a tél teljesen kikészíti bőrünket. Az állandó hőmérséklet ingadozása a fűtött beltér és a hideg kültér között igencsak megviseli bőrünket.

Ebből ered a bőrszárazság, feszülés kipirosodás, amit nem könnyű kezelni. Csak gazdag hidratálással, Testvajjal, amelynek számos jótékony hatása, rengeteg pozitív tulajdonsága van!

Olajokat, zsírokat, viaszt elkevernek jó minőségű gyógynövény kivonatokkal. Gyakran tartalmaz méhviaszt, jojobát, olívaolajat, kakaóvajat, shea vajat, makadámdiót és mandulát is.

Hogyan használhatod a leghatékonyabban?

Állaga általában sűrű krémhez hasonlít, egyszerűen a megtisztított bőrbe kell masszírozni. Télen heti egy alkalommal legalább érdemes leradírozni a szára bőröd!  Dörzsöld el a tenyeredben, amíg el nem kezd olvadni, így egyenletesen fel tudod kenni. Ha épp reggeli zuhanyozás után szeretnéd használni, akkor előtte tedd egy kicsit meleg helyre pl. radiátorra, hogy kissé megolvadjon. Először zsírosnak tűnhet, de a nedves bőröd azonnal felszívja.  Jó alapja lehet a masszázsolajnak is. Tovább eláll, ha spatulával vagy kanállal veszed ki a vajat a dobozából!

Az Avonnál több félét is találsz a SSS és  SPA és Care termékcsaládban is!