Legyél Te is AVON Tanácsadó

Királyné Kurenda Ágnes

Királyné Kurenda Ágnes

Királyné Kurenda Ágnes vagyok, és 26 éve vagyok az AVON kereskedelmi koordinátora, AVON tanácsadója.

1998 óta dolgozom az AVON kereskedelmi koordinátoraként. Először én is, mint sokan mások csak néhány terméket vásároltam a magam és családom számára.

Az elmúlt 26 év sikereihez a csapatomra is szükség volt! Tartozz Te is ebbe csapatba és felépítheted segítségemmel és az AVON támogatásával a saját vállalkozásod!

AVON Tanácsadóként előnyt kovácsolhatsz a világ legnagyobb közvetlen értékesítő vállalatának stabilitásából, egységességéből, a termékekre vonatkozó elégedettségi garanciáiból, hirdetési kampányaiból és a hírességek támogatásából. Kiszolgálhatod magad és a családod minőségi kozmetikai termékekkel nagyon kedvező árakon.

Tudni akarod miért jó ez neked? Van rá 5. igen nyomós érvem!

[contact-form-7 id=”1593″ title=”Landingpage űrlap”]

5 érv, hogy nálam jelentkezz AVON Tanácsadónak!

 1. 1. Olcsóbban hozzá juthatsz a termékekhez.
  Kedvezményes termékvásárlás 15%-tól egészen 35%-os kedvezményig!
 2. 2. Plusz jövedelemre is szert tehetsz! Ehhez nem kell mást tenned, mint az AVON katalógust  megmutatni családtagjaidnak, barátnőidnek, ismerőseidnek és a termékeladások jutalékát arra használod fel amire akarod!
  Befektetés nélkül, úgy hogy a szabadidőd magadnak osztod be!
 3. 3. Ingyenes szépségápolási is termék értékesítési tréningek segítenek a sikeres tanácsadói munkában és a még több jövedelem megszerzésében!
  Profi lehetsz a sminkelésben, bőrápolásban, sőt az értékesítési módszerek megismerésével az élet más területein is sikeres lehetsz!
 4. 4. Karrier lehetőség!
  Építsd fel saját csapatod és legyél a saját főnököd! Még több jövedelem…
 5. 5. Több mint 26 éves tapasztalatommal személyesen segítek neked a céljaid elérésében. Segítek felépíteni neked is egy SAJÁT vállalkozást, amellyel növelheted anyagi függetlenséged!

Jelentkezz még ma! Kezd el Te is építeni a saját jövődet!