A Tanácsadónőkről

Avon Tanácsadónőként előny kovácsolhatsz a világ legnagyobb közvetlen értékesítő vállalatának stabilitásából, egységességéből, a termékekre vonatkozó elégedettségi garanciáiból, hirdetési kampányaiból és a hírességek támogatásából. Kiszolgálhatod magad és a családod minőségi kozmetikai termékekkel nagyon kedvező árakon.

Nincs két egyforma vásárló! Ahhoz, hogy megtudd melyik terméket ajánld a különböző típusoknak, tartsd szem előtt az Avon 6 termékkategóriáját:

 1. bőrápolás
 2. testápolás
 3. hajápolás
 4. smink
 5. illat
 6. kiegészítők

Ha szeretnéd növelni az egyes kategóriákhoz tartozó eladásokat, hatékonyan kell beosztani az idődet és így magasabb árengedményre tehetsz szert a termékek árából!

Az Avon katalógus a Te áruházad és a legfontosabb segítséged a termékek ajánlásában havonta megújuló formában.

Az Avon által kínált előnyök:

 • Minimális indulási költség
 • Már 5000Ft értékű termék rendelésekor is csatlakozhatsz a tanácsadónői csoportunkhoz
 • Lehetőséged van kezdőcsomag és mintacsomag vásárlására
 • Nincs belépési költség, tagsági díj, alapkészlet vásárlás
 • Szabadon oszthatod be az idődet
 • Támogatást és képzést nyújtunk tréningek és értékesítési megbeszélések szervezésével
 • Kedvezményes termékvásárlási lehetőség (15-35%)
 • Karrierlehetőség akár főállásban is
 • Egy nagyszerű és összetartó csapathoz tartozhatsz
 • A bemutató termünk használata saját vevő-partyhoz, bemutatóhoz
 • Ösztönző programok csak Tanácsadónőknek, ahol értékes ajándékokat kaphatsz (luxus termékek, külföldi utazások, műszaki cikkek…)

Kezdet, ami nem mindig nehéz…

[singlepic id=79 w=220 h=140 float=left]Azt, hogy mikor kezdetem el, napra pontosan nehéz lenne megmondani, mivel mint sok más nő, és szerettem a kozmetikumokat és a gyönyörű katalógusokat is szívesen lapozgattam és mindig elcsábultam egy-egy nagyszerű akció láttán.

Ám  egyszer arra lettem figyelmes, hogy többen is megkérdezték, milyen arckrémet használok, vagy éppen melyik árnyalatú a szemhéjfestékem, a szájfényem vagy épp a körömlakkom, vagy éppen hol vásároltam az ékszeremet, táskámat. Én pedig örömmel mondtam, hogy egy ismerősöm Avon Tanácsadónő, és Tőle szoktam vásárolni ezeket a termékeket.

Mivel egyre több mindent vásároltam magamnak és a családomnak is, ezért úgy döntöttem, inkább spórolok és magam is Tanácsadónőként vásárolok inkább, ezáltal sokkal kedvezőbb árakon.  Szóval beléptem én is a Tanácsadónők körébe.

Ettől a naptól kezdve érdekes és izgalmas dolgok következtek szürke hétköznapok után…

Egyre több ismerősömnek mutattam meg a katalógust, így egyre csak nőtt a rendelt termékek összege és ezáltal a jutalékom is. Azt vettem észre, hogy egyre többen fordulnak hozzám tanácsért is, ami nagy örömmel töltött el, mert a tréningen szerzett tudásomat és a saját tapasztalataimat megoszthattam másokkal is, és ezáltal a megfelelő termékeket tudtam számukra ajánlani.

Jó érzés volt, amikor legközelebb is engem keresett meg a vásárló, mert az előző alkalommal ajánlott arckrém nagyon bevált, és most mást is szeretett volna kipróbálni…

Egy elégedett vásárlónál pedig nincs jobb reklám, hiszen továbbajánlották a barátnőjüknek és a közeli családtagjaiknak és munkatársaiknak is, épp úgy ahogyan én tettem vásárlóként. Csak ez most már az én “avonos  jövedelmemet” gyarapította.

A sok-sok pozitív dolog után úgy döntöttem, hogy nem engedem, hogy vége szakadjon ennek a nagyszerű lehetőségnek és smink-partykat és arcápolási ismereteket és termékbemutatókat is elkezdtem tartani a vevőimnek a bemutató termünkben.

Szeretném a figyelmedbe ajánlani Neked is ezt a nagyszerű lehetőséget és jelentkezz a csapatomba Tanácsadónőnek![contact-form 1 “Kapcsolat űrlap 1”]