A víz erejével a fiatalosabb bőrért

Hidratálás a bőr nedvességszintjének növelésével

Ez a termékcsalád segít növelni a bőr hidratáltsági szintjét és megőrzi annak fiatalos külsejét és csökkenti a száraz vonalakat. A ráncok után felmérések szerint szinte minden esetben a száraz bőr, a második olyan tényező, amivel küzdenek a nők!

Nagy örömömre szolgál bemutatni az Anew Hydro termékcsalád legújabb tagját a hidratáló gélkrémet és nappali krémet. Normál és száraz bőrre.

Hogyan hat?

A bőr mélyebb rétegeibe hatol, ezáltal segíti a mély hidratációt. Simává és rugalmassá teszi a bőrt, hogy jobban ellenálljon a környezet káros hatásainak.  Segít enyhíteni a száraz bőrre jellemző kellemetlen, feszülő érzést és növelni a bőr hidratáltságát. A Gélkrémet alkalmazhatjuk nappali krémként is, ilyenkor használjunk mellé színezett hidratálót vagy CC krémet, hogy pótoljuk a fényvédő hatást.
Hydra power technológiával készült, mely nedvességmegtartó molekuláival a bőrbe jutva segít, hogy a bőrsejtek nedvességszintje az optimális szinten legyen.


Modern összetevőinek köszönhetően szénhidrát tartalma alacsony. Az eritritol természetes cukoralkohol, mely segítségével hosszabban tartó frissességet és puhaságot, és gombaellenes hatása révén hosszabb eltarthatóságot kölcsönöz a termékeknek. A nappali krémben található meg ez az összetevő.
Rizskivonatot is megtalálhatunk a krémekben.A benne lévő F vitamin hozzájárul a szövetek megújulásához. Sőt, a rizskivonat a kollagén képződését is serkenti, így növelve a bőr rugalmasságát és feszességét.