Fátyolmaszkok divatja

Nálunk is megjelent a fátyolmaszk

Hódít a maszkmánia! Válaszd bármelyik fátyolmaszkunkat a hatás biztosan nem marad el. Csak 15 perc és élettel telibb, ragyogó bőr… Kaktuszvirág, grapefruit, vörösbor, argánolaj, alga kivonatokat tartalmazó maszkok közül válogathatsz kedvedre.

A maszkok a legnagyszerűbb szépségfegyverek, ha kevés az időnk, de gyors és látványos eredményt szeretnénk elérni! A különféle összetételű maszkok rövid idő alatt nagy dózisban juttatnak méregtelenítő, tápláló vagy revitalizáló hatóanyagokat a bőrbe. Emellett a maszk hatóideje egy kis szünetet tesz szükségessé, rövid pihenőt enged nekünk, amire a nagy szükségünk van a folytonos rohanásban. Dobjunk fel egy jó kis arcpakolást, és amíg szépülünk lazítsunk, olvasgassunk, facebook-ozzunk!

A maszkok hatóanyagai alaposabb munkát végeznek az alaposan megtisztított bőrben, különösen akkor, ha előtte még egy bőrradírozást is beiktatunk.

A koreai arcápolási trend terjedése nagyban hozzájárult, hogy a pakolások közt a legnépszerűbbekké a hatóanyaggal előre átitatott lapmaszkok vagy fátyolmaszkok váltak. Ezek alapanyaga lehet speciális papír, vékony textil vagy egyéb különleges textúra, mint például biomolekuláris gél. Az első lapmaszk felhelyezése egy kis ügyességet kíván, de a második már rutinból fog menni! A hatóidő lejárta után (általában 15-20 perc) távolítsuk el a maszkot és a maradék hatóanyagot masszírozzuk bele arcunk és a nyakunk bőrébe.

TIPP: 

Kezdjük a felhelyezését a homlokunknál, a szemeknek szánt nyílást  pontosan a szemünk fölé téve. A maszk alsó felének mindkét oldalát fogjuk meg és húzzuk lefelé, hogy elfedje az állat, majd simítsuk kétoldalt felfelé a fülek irányába, hogy elfedje arcunk alsó felét az állkapocs mentén.

A lapmaszk tasakjában rendszerint marad még hatóanyag – ne dobjuk ki, masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk bele az arc, nyak és dekoltázs bőrébe másnap!