Lime-os koktél a lábaknak…

Megkezdődött a szandálos, papucsos időszak amikor a lábainkra is feltétlenül figyelmet kell szentelnünk!  Hogy lábaink megfelelően ápoltak legyenek, használjuk az új Lime-menta lábápolókat, de jó választás lehet a papaja termékcsalád is!

A lábápoló termékcsalád lime-t és mentá-t tartalmazó termékei, amelyben a lime C-vitaminban és mikroelemekben gazdag, ezáltal tisztító, frissítő és nyugtató hatású. A cukornádkivonat pedig természetes antioxidáns, amely regenerál, puhít, simít és radíroz. Az ápolt lábak megfelelő karbantartásához mindennapos használatra ajánlom!

A lábradírral simává varázsolhatjuk lábainkat, leradírozzuk az elhalt hámsejteket és ezzel előkészítjük a lábápoló tökéletes és maximális felszívódását. A lábápoló lotion-nal kellemesen hűsíthetjük és hidratálhatjuk a fáradt talpakat és lábfejeket. Nyáron érdemes a lotion készítményeket választani, mivel a nagy melegben kellemetlen lehet a vastagon bekrémezett talpunk, amely még melegebb érzést kelt bennünk. Végül, nem utolsó sorban dezodorálásra és frissítésre használjuk a lábspray-t, amelyet akár napjában többször is alkalmazhatunk.