Szempillagöndörítő használata

Így használd a szempilla göndörítőt:

A szempilla göndörítő egy remek eszköz, mégis méltánytalanul keveset beszélünk róla. Pedig nagyon sokat tud dobni rajtunk, ugyanis a szempillák azonnal hosszabbnak, dúsabbnak látszanak, és gyönyörűen megnyitja a tekintetet. Én legalább annyira fontosnak tartom, mint a jó szempillaspirált. De a kettőt mindenképpen együtt ajánlatos használni!

Az alsó képen láthatjátok, hogy hogyan érdemes használni ezt az eszközt:

1. A szempilla göndörítőt úgy vedd a kezedbe, mintha egy ollót fognál. Nyisd ki teljesen és fogd közre vele a felső pillákat egészen a tövüknél. Az ívnek értelemszerűen kifelé kell lennie, a képen látható kéz éppen valaki máson készül végrehajtani a műveletet. Figyelj rá, hogy ne maradjanak ki szempillák.

2. Óvatosan zárd a göndörítőt a pillákra lágy, nyomogató mozdulatokkal (ha folyamatosan vagy túl erősen csinálod, megtörhetnek a pillák).

3. Fordítsd a göndörítőt kissé felfelé, hogy az eszköz íve a mélyítővonalhoz illeszkedjen. Óvatosan nyomogasd össze, néhány másodpercig egy helyben tartva, pislogás nélkül. A tövektől a végekig vidd végig a göndörítőt, azonos erősségű, apró nyomogató mozdulatokkal.

4. Kész! (Ha esetleg nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor ismételd meg a műveletet.)10959463_800301843352880_6893249401125599727_n

Tipp:

Ajánlatos a göndörítőt használat előtt felmelegíteni, ezzel még hosszantartóbb hatás érhető el.

Felmelegített eszközzel könnyebb a göndörítés és a pillák rugalmasabbak lesznek. A legjobb mindezt egy hajszárítóval elvégezni oly módon, hogy a göndörítőre 10-15 másodpercen keresztül forró levegőt fújunk.

Legyél óvatos, ne melegítsd túl a göndörítőt, mert bőr- és szemégést okozhat.