Illathoroszkóp

Illathoroszkóp, amelyben megismerheted a csillagjegyedhez tartozó parfümök összetevőit

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A Te esetedben nagyon nehéz megmondani, hogy éppen melyik illat hódítja meg a szívedet, érzékeidet. Hiszen olyan mértékben vonzódsz a különleges helyzetekhez, gondolatokhoz, hogy az teljesen meghatározza életedet, ízlésvilágodat. Tehát korántsem mindegy, milyen illatfelhőbe öltözteted egyéniségedet, kell, hogy legyen benne valami különlegesség, s teljesen egyéni és szokatlan.
Te egy igazi gyűjtő vagy, számos parfümöd van és szívesen cserélgeted is őket.  A hozzád illő illatok összetevői: vízililiom, ibolya, írisz,hibiszkusz, pézsma, rózsavíz, bergamott.

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Ábrándos lényed, hihetetlenül érzékeny alkatod közel visz téged ahhoz a lelkiállapothoz, amikor teljesen eggyé válsz környezeteddel, magadba szívva minden külső hatást. Nagyon fontos neked, hogy tered és időd legyen színes álomvilágod számára, s valamilyen módon alkalmat kapj arra, hogy kiteljesítsd fantáziádat. Olyan illatok előnyösek számodra, amelyek romantikusak, s persze egy kicsit emlékeztetnek a tenger illatára, hiszen az érzelmek a vízzel kapcsolatosak. Tipikus női Halak illat összetevői: magnólia, borostyánfa, körte, frézia, lonc, rózsa

KOS (Március 21. – Április 20.)

Ki lenne tüzesebb és szenvedélyesebb a Kos hölgyeknél, s dinamikusabb, temperamentumosabb a Kos érdekeltségű férfiaknál? Ha ebbe a csillagjegybe tartozol, s szeretnél meghódítani egy hölgyet, akkor csakis az intenzív illatok jöhetnek szóba nálad. A hozzád illő illatok összetevői: magnólia, jázmin, gardéna, pacsuli, fekete írisz.

BIKA (Április 21. – Május 20.)                                                                                                          

Nyugodt egyéniségeddel a legjobban a kellemes, virágillatú parfümök és illatok harmonizálnak. Az illatok területén élsz-halsz a virágillatokért, egészen feldobja hangulatodat egy ilyen illatélmény.  A hozzád illő illatok összetevői: rózsa, szantálfa, kaktuszvirág, mandarin, vízililiom.

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az élet minden területén szereted a változatosságot, s sokoldalúságot. Nincs ez másként az illatokkal sem.Az olyan illatélményt szereted, amely sok összetevőt tartalmaz, s előfordulhat, hogy parfümjeidet is gyakran váltogatod, hiszen mindig valami újdonságra vágysz. Nőként nagyon jó találat lehet számodra a hozzád illő illatok összetevői: tigrisliliom, ámbra, bergamott, mandarin, mangó, rózsaszín grépfrút.

RÁK (Június 22. – Július 22.)

A legérzékenyebb emberek közé tartozol, s az illatok között is a romantikusat, lágyat keresed, nem vonz a hivalkodás, s a feltűnés. Azt szeretnéd, ha illatod megmutatná másoknak rejtélyes lényed egy darabkáját, s nincs is nehezebb dolga annak, aki téged meg szeretne ismerni. Hiszen lényed változékony, s gyakran olyan, mint a Hold, napról-napra más formáját mutatja meg. A hozzád illő illatok összetevői:  cseresznyevirág, bazsarózsa, ibolyavirág, ribizli, rózsa, narancsvirág, piros gyümölcsök, szantálfa, vanília.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Igazi Oroszlánként nagyon szeretnél mindig a figyelem középpontjában lenni. Tartásod királyi, s személyiséged erőt sugároz. Azt szeretnéd, ha illatod is felejthetetlen lenne, olyan egyéni, amelyet csak veled azonosítanak. Igényes vagy életednek ezen a területén is, s megadod a módját annak, hogyan jelensz meg a külvilágban.  A hozzád illő illatok  összetevői: frangipáni virág, madagaszkári vanília, frézia, hibiszkusz,                                             pézsma.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Szinte irtózol a feltűnéstől, legyen szó életed bármely területéről is. A számodra kedves illatok is természetesek, s nem annyira feltűnőek. A hideg kiráz attól a gondolattól, hogy mindenki felfigyel rád, s hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz. Ezt tudatosan kerülöd életed során, s persze ehhez mérten választod meg illatodat is. Jelszavad a „kevesebb néha több”, s ehhez hű maradsz a parfümválasztás során is.  A hozzád illő illatok összetevői:frézia, papagályvirág, rózsavíz, pézsma, tubarózsa, lótusz, orchidea.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Talán Te vagy az az ember, akinek a legfontosabb, hogy szép, finom tárgyakkal, ételekkel, ruhákkal, s persze illatokkal vegye körül magát. Életedben egy finom habos torta legalább olyan fontos lehet, mint az a bizonyos illat, amely téged jelent. Ez az illat nagyon kellemes, édeskés, s valóban emlékeztethet egy finom, édes, tejszínhabos süteményre… A hozzád illő illatok összetevői: frézia, körömvirág, pézsma, liliom.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Olyan mély szenvedélyekre vagy képes, amely felejthetetlen lehet azok számára, akik akár csak egy éjszakát töltenek el veled. Lehet, hogy soha nem tudnak túllépni az élményen, s mindig mindenkiben azt a szenvedélyt keresik, amelyet benned találtak meg egyszer. Illatod is hasonlóan szenvedélyes, érzéki és felejthetetlen.  A hozzád illő illatok összetevői:frézia, jázmin, vanília, olasz mandarin, magnólia, brazil tonkabab.

NYILAS (November 22. – December 21.)

Nagyon sokszor túláradó érzelmekkel reagálsz az élet eseményeire, s egész lényedet, temperamentumodat beleteszed egy-egy számodra fontos szituációba. Nagyon fontos neked, hogy hatást gyakorolj másokra, s környezeted elismeréssel adózzon neked. Illatod is nagyon hangsúlyos, csakúgy, mint egész személyiséged. A hozzád illő illatok összetevői: frézia, körte, pézsma, fehér bors, barackos tea.

BAK (December 22. Január 20.)

Személyiséged nagyon meghatározó környezeted számára. Mindig tudod, hogy hol van az a bizonyos határ, amelyet nem tanácsos átlépni. Ezt a tudást közvetíted a körülötted élők számára is, s egyáltalán nem jellemző rád a feltűnőségre való igény. Illatod is visszafogott, s inkább az elegáns kategóriába tartozik. Ha a Bak hölgyeknek A hozzád illő illatok összetevői: szárított gyümölcsök, fekete szeder.