Egyesülés AVON és a Natura& Co

Egy nagyon fontos és izgalmas mérföldkőhöz érkeztünk az AVON életében. Nagy várakozással és büszkén osztjuk meg a jó hírt, hogy az AVON bejelentette egyesülését a Natura &Co vállalattal.

2019. május 23.

Talán már értesülhettetek róla a hírekből, a mai egy újabb kivételes nap vállalatunk történelmében, hiszen bejelentettük az AVON és a Natura &Co egyesülését. Nagyon izgatottak vagyunk a két cég összeolvadása miatt, hiszen így még több innovatív terméket kínálhatunk majd, ezáltal létrehozva a világ egyik legszélesebb termékportfolióját. Az egyesülésnek köszönhetően korszerű digitális platformokat és eszközöket, világszínvonalú kiszolgálást,személyre szabott támogatást és tréninget tudunk nyújtani.

A Natura &Co egy brazil székhelyű vezető szépségipari vállalat, mely erős termékkínálattal rendelkezik a kozmetikai termékek piacán, többek között az illat-, illetve bőrápolás termékkategóriákban, vagy épp az ajándékozás területén. Ők működtetik a The Body Shop és Aesop márkák kiskereskedelmi üzletlánchálózatát szerte a világon. És ami ennél is fontosabb, ugyanolyan célorientált vállalati kultúrában dolgoznak, mint amilyenben mi is az AVON-nál. Mindezen egyezőségek alapján az az AVON, amit évek óta ismertek és szerettek, még sok évtizedig fog majd virágozni. Biztos vagyok benne, hogy az így létrejövő új, erősebb vállalat számodra is széleskörű üzleti lehetőségeket, működési hátteret jelent majd.

A Tanácsadóink továbbra is az első számú prioritást jelentik számunkra. A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogassunk Őket sikereik elérésében és megadjuk számukra a lehetőséget, hogy fejlődjönek és sikereket érjenek el.