Magamról

Saját AVON történetem:

1998 óta dolgozom az Avon kereskedelmi koordinátoraként. Először én is, mint sokan mások csak néhány terméket vásároltam a magam és családom számára.

Nagyon meg voltam elégedve a jó minőségű termékekkel, úgy gondoltam ajánlom az ismerőseimnek is a kiváló minőségű kozmetikumokat.

Éppen GYES-en voltam a kislányommal, amikor a körzetem Vezető Tanácsadónője felkért, hogy próbáljam meg a koordinátori munkát egy kis plusz pénzkeresetnek. Egyre több terméket kipróbáltam, tréningeken vettem részt és így nagyon könnyen ajánlottam másoknak is a termékeket.

Rövid időn belül 110-150 aktív tanácsadónővel dolgoztam a csapatomban, akik többségével még 26 év elteltével is együtt dolgozunk. 4 évig az Avon szépségnagyköveteként magam is tréningeket tartottam és tartok még ma is a sminkelésre, arcápolásra, termékismeretre vonatkozóan,  és folyamatos képzéseken veszek részt én magam is. Ezáltal a Tanácsadóim egyre képzettebbek lesznek, magabiztosan ajánlják a termékeket amit a cég magasabb jutalékkal honorál.

Időközben kicsit megváltozott a cég stratégiai rendszere, így már nem csak  a Tanácsadói csapatommal, hanem az általam elindított Koordinátori csappal is dolgozom. Jelenleg 200-250 aktív Tanácsadóval és 4 Koordinátorral alkotunk egy nagy csapatot.

 A munkám sikerét a cég mindig elismerte ajándék termékekkel,

különleges külföldi  ajándékokkal, welness ajándék utalvánnyal,

háztartási kisgépekkel, telefonnal, sziciliai  és barcelonai utazással és még sorolhatnám…

Mivel Martfűn élek, így a városom vonzáskörzetében dolgozom, de vannak Tanácsadóim az ország többi településein is.

Ez az oldal többek között az Ő munkájuk segítésére is szolgál, valamint szeretnék segítséget nyújtani a vásárlóknak is a megfelelő termékválasztásban.