A Tanácsadókról

Avon Tanácsadóként előny kovácsolhatsz a világ legnagyobb közvetlen értékesítő vállalatának stabilitásából, egységességéből, a termékekre vonatkozó elégedettségi garanciáiból, hirdetési kampányaiból és a hírességek támogatásából. Kiszolgálhatod magad és a családod minőségi kozmetikai termékekkel nagyon kedvező árakon.

Segítséget is nyújtunk az induláshoz két féle üdvözlő szettünkkel, kedvezményes mintacsomagunkkal és 4 aktív kampányon keresztüli különleges termékek vásárlási lehetőségével is.

Nincs két egyforma vásárló! Ahhoz, hogy megtudd melyik terméket ajánld a különböző típusoknak, tartsd szem előtt az Avon 6 termékkategóriáját:

 1. bőrápolás
 2. testápolás
 3. hajápolás
 4. smink
 5. illat
 6. kiegészítők

Ha szeretnéd növelni az egyes kategóriákhoz tartozó eladásokat, hatékonyan kell beosztani az idődet és így magasabb árengedményre tehetsz szert a termékek árából!

Az Avon katalógus a Te áruházad és a legfontosabb segítséged a termékek ajánlásában havonta megújuló formában.

Április-május-június hónapokban az új belépő Tanácsadóknak ezeket a nagyszerű ajánlatokat is kínáljuk:

Az Avon által kínált előnyök:

 • Minimális indulási költség
 • Már 5000Ft értékű termék rendelésekor is csatlakozhatsz a tanácsadónői csoportunkhoz
 • Lehetőséged van üdvözlő szett és mintacsomag vásárlására
 • Nincs belépési költség, tagsági díj, alapkészlet vásárlás
 • Szabadon oszthatod be az idődet
 • Támogatást és képzést nyújtunk tréningek és értékesítési találkozók szervezésével
 • Kedvezményes termékvásárlási lehetőség (15-35%)
 • Karrierlehetőség akár főállásban is
 • Egy nagyszerű és összetartó csapathoz tartozhatsz
 • Ösztönző programok csak Tanácsadóknak, ahol értékes ajándékokat kaphatsz (luxus termékek, külföldi utazások, műszaki cikkek…)

Kezdet, ami nem mindig nehéz…

Azt, hogy mikor kezdetem el, napra pontosan nehéz lenne megmondani, mivel mint sok más nő, és szerettem a kozmetikumokat és a gyönyörű katalógusokat is szívesen lapozgattam és mindig elcsábultam egy-egy nagyszerű akció láttán.

Ám  egyszer arra lettem figyelmes, hogy többen is megkérdezték, milyen arckrémet használok, vagy éppen melyik árnyalatú a szemhéjfestékem, a szájfényem vagy épp a körömlakkom, vagy éppen hol vásároltam az ékszeremet, táskámat. Én pedig örömmel mondtam, hogy egy ismerősöm Avon Tanácsadó, és Tőle szoktam vásárolni ezeket a termékeket.

Mivel egyre több mindent vásároltam magamnak és a családomnak is, ezért úgy döntöttem, inkább spórolok és magam is Tanácsadóként vásárolok inkább, ezáltal sokkal kedvezőbb árakon.  Szóval beléptem én is a Tanácsadók körébe.

Ettől a naptól kezdve érdekes és izgalmas dolgok következtek szürke hétköznapok után…

Egyre több ismerősömnek mutattam meg a katalógust, így egyre csak nőtt a rendelt termékek összege és ezáltal a jutalékom is. Azt vettem észre, hogy egyre többen fordulnak hozzám tanácsért is, ami nagy örömmel töltött el, mert a tréningen szerzett tudásomat és a saját tapasztalataimat megoszthattam másokkal is, és ezáltal a megfelelő termékeket tudtam számukra ajánlani.

Jó érzés volt, amikor legközelebb is engem keresett meg a vásárló, mert az előző alkalommal ajánlott arckrém nagyon bevált, és most mást is szeretett volna kipróbálni…

Egy elégedett vásárlónál pedig nincs jobb reklám, hiszen továbbajánlották a barátnőjüknek és a közeli családtagjaiknak és munkatársaiknak is, épp úgy ahogyan én tettem vásárlóként. Csak ez most már az én “avonos  jövedelmemet” gyarapította.

A sok-sok pozitív dolog után úgy döntöttem, hogy nem engedem, hogy vége szakadjon ennek a nagyszerű lehetőségnek és smink-partykat és arcápolási ismereteket és termékbemutatókat is elkezdtem tartani a vevőimnek a bemutató termünkben.

Szeretném a figyelmedbe ajánlani Neked is ezt a nagyszerű lehetőséget és jelentkezz a csapatomba Tanácsadónak![contact-form 1 “Kapcsolat űrlap 1”]