A japán szépségápolás titkai

Végre megtudhatjuk mi is a japán nők szépségének titkát…

A SZÉPSÉG FILOZÓFIÁJA…

Mission márkánk a tradicionális japán szépségápolás filozófiáját követi – a modern technológiát és a tudomány legújabb felfedezései alapján gondosan válogatott, jól ismert, értékes és természetes összetevőket kombinálja.
A japán szépségápolás valódi esszenciája – gazdag formulák, a legkiválóbb összetevőkből megalkotva, amelyek tökéletesen harmonizálnak a tradicionális japán rituálékkal és a hatékony arcápolással. Ha mindig is csodáltad a japán nők makulátlan és tökéletesen sima bőrét, akkor ideje megtudnod a titkaikat! Ha a génekre gyanakodtál, akkor most csalódni fogsz, mert az irigylésre méltó  szépségük mögött a szépségápolási kultúrájukból fakadó igényes választás, valamint rendszeres ápolás és odafigyelés rejlik! 

A tudatos vásárlás az ázsiai nőknél nem kultusz, hanem általános szokás. Ennek köszönhetően hiába van hatalmas választék a drogériájukban, ők csak a legjobbat választják és nem az ár a meghatározó a döntés hozatalban.

A természetből merítenek alapanyagokat bőrük szépítéséhez, így a rizs és a zöld tea felhasználása sem újdonság náluk erre a célra. A minőségi termékeket keresik, mert a szellem, mely alapján ápolják bőrüket is a Zen, egyik alapköve az, hogy szeretettel végezd amit csinálsz és ünnepeld vele Önmagad. A Zen szerint meg kell találni az utat és tanulni kell a cél eléréséhez. Ebben az esetben a cél a szépség, melyhez a vezető út többek között a bőrápolás, és az úton csak tanulással lehet előre haladni. A tanulás a megfelelő technikák és tudás elsajátítását jelöli, melynek keretében  a hatóanyagok ismeretét és saját elvárásásaink kialakítását kell véghez vinnünk. A Zen szerint a napi kötelességszerűen végzett dolgokat is örömként kell megélni, úgy, hogy azzal magunkat ünnepeljük, ez pedig a szépség szempontjából  azt jelenti, hogy élvezettel törődsz magaddal. A napi szépség-rituálé legyen egyfajta meditáció, így egy olyan befektetés lesz, mely hosszútávon megtérül.

Ezeket figyelembe véve  termékválasztás esetében csak a legjobb jöhet szóba, amely a természet kíméletességével szépíti meg bőrünket. A testi lelki megtisztulás, a rituálé része kell, hogy legyen, így az arctisztítása is a mindennapok részét kell, hogy képezze. A recept tehát törődés és harmónia, így a bőr természetes egyensúlyának megtartásáért olyan speciális termékeket kell alkalmazni, amelyek serkentik az anyagcserét, emellett mégis képesek megnyugtatni a hiperaktív sejteket, a fáradtakat pedig feléleszteni. 

Természetes összetevők, állatkísérletektől mentes kialakítás, mégis látványos ránctalanító hatás ez az, amire a japán nők is szavaznak. Német prémium minőség, mely képes megfelelni a magas elvárásokkal rendelkező japán nőknek is, ahol a szépségápolás rendkívül színvonalas és a kultúra szintjén mozog. Önmagunk felfrissítése masszázzsal az egyik olyan technika, amelyet érdemes átvenni a japán arcápolási kultúrából.

Fiatalságmegőrző arcápolás új dimenziója a 30 év feletti hölgyek számára

A válasz azoknak a 30-as éveikben járó hölgyeknek, akik felfedezték a bőr öregedésének legelső jeleit: finom ráncok, fáradtabbnak tűnő, fakó és dehidratált arcbőr. Ezt a mélyen hidratáló termékcsaládot a vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban gazdag erjesztett élesztő ihlette. Az élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, megerősíteni a bőr védőrétegét, javítva annak rugalmasságát, miközben segít, hogy a bőr megőrizhesse simaságát és egészséges ragyogását.

A fiatalos ragyogás rituáléjának 1. lépése a tisztítás a Mission Y Gyengéden habzó arclemosó

Krém állagú gazdagon hidratáló formulával rendelkezik. Ezáltal a bőrön feloldódik és hatékonyan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőr dörzsölése, irritálása nélkül.

Reggel és este a szemsmink lemosása után kis adag krém felvitele szükséges, mégpedig úgy, hogy a kezedben összedörzsölöd, hogy felhabosodjon, majd belemasszírozod gyöngéden a nedves arcbőrödbe. Ezután langyos vízzel alaposan le kell öblíteni.

 

A fiatalos ragyogás rituáléjának 2. lépése a mélyhidratálás az Mission Y Intenzíven hidratáló lotion segítségével

Sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el a bőrödön, annak mélyére hatolva fejti ki intenzív hatását. Ezáltal simává és fiatalosan ragyogóvá varázsolja a bőrünket. Reggel és este ajánlatos a használata, mégpedig paskoló mozdulatokkal néhány cseppnyi lotiont az arc és nyak bőrére körkörös rövid masszírozással kell bevinni, míg az teljesen be nem szívódik.

A fiatalos ragyogás rituáléjának 3. lépése a koncentrált táplálás a Mission Y Koncentrált hatóanyagú arcápoló tejjel

A selymes formulájának köszönhetően könnyedén eloszlik az arcbőrön. Azonnal hidratál és simává varázsolja és megerősíti a bőr védőrétegét. A legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként a hidratáló lotion használata után az ujjbegyeid segítségével, finom mozdulatokkal masszírozz egy keveset az arcod és a nyakad bőrébe.

A fiatalos ragyogás rituáléjának 4. lépése a védelem a Mission Y Tápláló nappali és éjszakai krémmel

A gazdag állagú formula könnyedén beszívódik és láthatatlan védőréteget képez a bőrünkön. Hatékonyan a belső rétegekbe zárja a korábbi lépések során bőrbe juttatott értékes tápanyagokat. Reggelente és esténként a rituálé utolsó lépéseként vidd fel a krémet az arcodra és a nyakadra, gyöngéd masszírozással segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.

Fiatalos ragyogás rituáléja Japán szívéből a 45 év feletti hölgyek számára

A MISSION ECLAT a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő formulákkal, aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó prémium minőségű kozmetikumokkal kínál megoldást azoknak a 40-es éveikben járó hölgyeknek, akik szeretnének hatékony segítséget ráncaik halványításában, valamint bőrük tömörségének, rugalmasságának, fiatalos ragyogásának helyreállításában.

A bőrfeszesítő rituálé 1. lépése a tisztítás a Mission Eclat Bársonyos habzó arclemosóval

A sűrű gazdag állagú finom rózsa illatú habzó lemosó, amely hatékonyan eltávolítja a sminkedet és helyreállítja a bőr bársonyos simaságát és egészséges ragyogását és nem mellesleg az érzékeidet is kényezteti. 

Reggelente és esténként a szemsmink eltávolítása után egy kis adag krémet vegyél a kezedbe, dörzsöld össze, hogy felhabosodjon, majd masszírozd gyöngéden nedves arcbőrödbe, ezután pedig langyos vízzel alaposan öblítsd le.

 

A bőrfeszesítő rituálé 2. lépése a mélyhidratálás a Mission Eclat Intenzíven hidratáló lotion segítségével

Sűrű és gazdag állagú formula, minden csepp az epidermisz rétegeibe hatolva fejti ki hosszan tartó tápláló és hidratáló hatását. Reggelente és esténként óvatosan paskolj néhány cseppnyi lotiont az arcod és nyakad bőrébe, majd egy rövid kis masszírozással, körkörös mozdulatokkal dolgozd be, amíg teljesen be nem szívódik.

A bőrfeszesítő rituálé 3. lépése a koncentrált táplálás a Mission Eclat Koncentrált esszenciával

A selymes, gazdag formulájának köszönhetően könnyedén eloszlathatod arcbőrödön, így a tápanyagok az epidermisz rétegébe hatolva elláthatják bőrödet azokkal a tápanyagokkal, amelyekre az érett bőrnek szüksége van. Táplálja, puhítja és növeli bőröd rugalmasságát. A legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként a hidratáló lotion használata után az ujjbegyeid segítségével, finom mozdulatokkal masszírozz egy keveset az arcod és a nyakad bőrébe.

A bőrfeszesítő rituálé 4. lépése a bőrfeszesítés mesterfokon a Mission Eclat Regeneráló nappali és éjszakai arckrémmel

A gazdag állagú,gyorsan beszívódó krém helyreállítja a bőr egészséges megjelenését és láthatatlan réteget képez a bőrön, a mélyebb rétegekbe zárva a korábbi lépések során a bőrbe juttatott aktív hatóanyagokat.

Reggelente és esténként a rituálé utolsó lépéseként vidd fel a krémet az arcodra és a nyakadra, gyöngéd masszírozással segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.

 

 

Használd a bőrfeszesítő rituálé utolsó lépéseként a Mission Eclat Továbbfejlesztett regeneráló szem- és ajakápoló krémet is!

Igazi luxus krém, könnyedén beszívódó, krémes állaggal, amely táplálja és hidratálja a bőrt, növelve annak rugalmasságát, valamint segít halványítani a szemek és az ajkak körüli finom ráncokat és helyreállítja arcunk kipihent megjelenését. Reggelente és esténként befejező lépésként a mellékelt applikátor segítségével egy borsónyi adagot gyöngéden masszírozz a szem és az ajkak körüli bőrbe.

A CARBO – TERÁPIA különleges japán arcmaszkba zárva, amely az arcápoló rituálé tökéletes kiegészítője. Éld át a japán fürdők különleges hangulatát ezzel a szén-dioxidos hidratáló arcpakolással!

 

A hialuronsavat és méhpempőt tartalmaz, az arcmaszk gél formulájának felvitelekor felszabaduló szén-dioxid hatását aknázza ki a finoman pezsgő formula gyöngéden stimulálja a bőr mikrokeringését, felkészítve ezáltal az arcmaszkot követően használt kozmetikumok tápanyagainak még hatékonyabb befogadására mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt segít felszabadítani az elzáródott pórusokat. 

Hetente egy alkalommal használd a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratáló lotiont felvinnéd a bőrödre. Egyenletes rétegben vidd fel megtisztított, száraz bőrödre. Ügyelj rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüld.

Hagyd hatni az arcmaszkot 10 percig, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel és egy puha törülköző segítségével óvatosan szárítsd meg bőrödet.