AVON 2018-as innovációja az ANEW Platinum szemkörnyékápoló

Elsőként mindig a szemét nézzük a másik embernek, amikor egy ismeretlennel találkozunk. Ezért nagyon fontos a fiatalos tekintet amellyel párosul a jó első benyomás!

A jól ismert mondás úgy tartja, hogy a szem a lélek tükre, de nem szükséges a lelkünket adnunk a fiatalosan ragyogó üde tekintetért cserébe! Léteznek jobb megoldások!

Hogyan őrizzük meg fiatalos tekintetünket?

Az arckontúrok, beleértve a szemet körülvevő apró ráncokat már a 25. életév környékén elkezdenek mélyülni és apró ráncocskák formájában egyre láthatóbbá válni. A fiatalos kinézetnek sok ellensége van, így fontos észben tartanunk, hogy az, amit ma teszünk és ahogyan a bőrünkkel bánunk, hatással lesz a kinézetünkre 40, 50 és 60 éves korunkban. 

Ha szeretnéd megőrizni fiatalos külsődet, nem csak a szemeid környékén, akkor kövesd ezeket a szabályokat:

– Ne dohányozz! Ez az első számú ellenség, amely évekkel öregebbé teszi a bőrt, és amely hatására szépségünk szó szerint elszáll, akárcsak a dohányfüst! A nikotin és a kátrány fokozza a metalloproteinase termelését, ez egy enzim, amely elpusztítja a szervezetben lévő természetes kollagént és elasztint, amelyekről már jól tudjuk, hogy milyen fontos a fiatalos, feszes bőr számára.

– Ritkán fogyassz alkoholt! A rendszeres alkohol fogyasztás látható nyomokat hagy a bőrön!

– Próbáld elkerülni a hirtelen súlyváltozást, hiszen a gyors ütemű hízás vagy fogyás nem csak az egészségre veszélyes, de a bőr kinézetére is negatív hatással van!

– Ne tedd ki bőrödet erős napsugárzásnak, ha ez mégsem elkerülhető, akkor használj magas faktorszámú fényvédő krémet. Sajnos a napsugárzás pusztítja a bőrt, és azok a hölgyek, akik rendszeresen napoznak, sokkal hamarabb kezdenek ráncosodni.

Hogyan tudunk a szemráncok ellen harcolni?

Amennyiben nem szeretnénk fájdalmas és költséges bőrfiatalító orvosi kezeléseken részt venni már 40 éves korunk körül, úgy legjobb, ha már 30 éves korunk tájékán elkezdünk nagyobb gondot fordítani a szemkörnyék ápolására.

Használjunk szemkörnyékápolót minden nap, de csak a smink gondos eltávolítását követően! Ha nem tisztítjuk meg alaposan a szemkörnyék finom, érzékeny bőrét a szempillaspirál és alapozó- maradványoktól, azzal valóságos bűnt követünk el saját szépségünk ellen.

Bölcs döntés elkezdeni a szemkörnyékápoló használatát már az első, apró ráncocskák megjelenése előtt! Általánosságban igaz az, hogy sokkal könnyebb megelőzni a probléma kialakulását, mint helyreállítani az okozott károkat, tehát ne várjunk addig, míg az öregedés jelei megmutatkoznak bőrünkön, kezdjünk el minél előbb tenni ellenük!

Mit tegyünk, ha azok a bizonyos jelek már jelentkeztek?

Nyugalom, nincs itt a világ vége, de tanácsos cselekedni! Napjainkban a fiatalító szerek használata sokkal könnyebb és hatásuk is sokkal gyorsabb mint korábban, így a fiatalító, simító hatás már néhány másodperc alatt érezhető! Nem csupán üres ígéret, vagy csoda: ez az új instant szemkörnyékápoló hatása az AVON ANEW  Platinum termékcsaládból.

Mégis hogyan működik ez a szérum? Vidd fel ujjbeggyel, apró pöttyökben a bőrödre, a sötét karikákra, szem alatti táskákra és nagyon rövid idő alatt láthatod, hogy a ráncok finomodni kezdenek és a bőröd feszesebbé válik. A teljes hatás 2 percen belül láthatóvá válik, és az eredmény egész napon át tart!

Tökéletes módszer ez egy fontos esti esemény, vagy randi előtt, de használhatjuk akár minden nap is a normál arcápolási rutinunk részeként, sminkelés előtt. A jó híreknek itt még nincs vége, ugyanis egy tubus akár 120 alkalomra elegendő, így sokáig élvezhetjük a fiatalos külsőt. Hatása igazán csodálatra méltó: Halványodnak a sötét karikák, Csökken a puffadtság, kisimulnak a szarkalábak és a bőr feszesebb képet mutat, próbáld ki Te is!